Aperitiv cu mamaliga, prosciutto si mititei

Printeaza

Aperitiv cu mamaliga, prosciutto si mititei din: mamaliga, sunca bresaola, prosciutto, mititei.

Ingrediente:Aperitiv_cu_mamaliga_prosciutto_si_mititei

  • 500 g mămăligă
  • 150 g șuncă bresaola
  • 150 g prosciutto
  • 4 mititei

 

 

 

Mod de preparare:

După ce a fost facută mămăliga, se alege o tavă suficient de adâncă, se unge cu unt și se toarnă mămăliga fierbinte în ea. Se lasă să se răcească și apoi se ține la frigider minim 2 ore.

Se aleg câteva forme de metal pentru decupare și se decupează mămăliga rece după dorință. Se feliază foarte subțire ambele tipuri de șuncă, iar mititeii se taie în două.

Cu blaturile de mămăligă astfel obținute se pot orna diverse canapele: se așază cu ajutorul unor scobitori câte o felie de prosciutto, de bresaola și 2 mititei. Se continuă până se termină ingredientele.

Aperitiv cu mamaliga, prosciutto si mititei

Aperitiv_cu_mamaliga_prosciutto_si_mititei

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.