Vinete umplute cu ardei si brânză
PrinteazaVinete umplute cu ardei si brânză din: vinete, ardei grasi, ceapa, branza de vaci, patrunjel, ulei, sare, piper.
- 4 vinete
- 4 ardei grasi
- 2 cepe
- 200 g branza de vaci
- patrunjel
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli bine vinetele, le ungi cu ulei şi le înveleşti în tolie de aluminiu. Aşezi vinetele într-o tavă şi le laşi la cuptor aproximativ 35-40 de minute. Apoi le laşi să se răcorească puţin şi le tai pe jumătate pe lungime. Scoţi cu grijă pulpa şi o amesteci uşor cu brânza de vaci, ceapa tocată şi ardeiul tăiat cubuleţe.
Potriveşti gustul de sare şi de piper, apoi umpli vinetele. Mai laşi vinetele la cuptor pentru câteva minute. Serveşti vinetele fie calde, fie reci, cu verdeaţă deasupra.
Vinete umplute cu ardei si brânză
Poftă bună!
Nu-mi plac vinetele