Ciuperci pane cu sos de iaurt
PrinteazaCiuperci pane cu sos de iaurt din: smantana, apa, chimen, patrunjel, sare, piper.
- 100 ml smantana
- 1 lingura apa rece
- 1 lingurita chimen macinat
- 1/2 legatura patrunjel sau marar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli ciupercile bine cu apă rece şi le laşi la scurs pe şerveţele absorbante. Baţi ouăle cu sare, piper şi usturoiul pisat.
Separat faci un amestec din pesmet, făină şi brânza de capră. Treci ciupercile prin ou şi prin compoziţia cu brânză şi le pui într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Le dai la cuptor, încălzit în prealabil, aproximativ 15 minute. Pentru sos, amesteci iaurtul cu smântână, pătrunjelul sau mărarul tocat şi cu apa.
Condimentezi cu praful de chimen, sare şi piper, după gust. Ornezi crema de iaurt cu frunzuliţe de pătrunjel şi o serveşti cu ciupercile pane.
Ciuperci pane cu sos de iaurt
Pofta buna!
Bune ciupercine pane cu sos