Pilaf cu peste si masline

Printeaza

 Pilaf cu peste si masline

Ingrediente:Pilaf cu peste si masline

  • 1,5 kg peşte
  • 500 g orez
  • 300 ml ulei
  • 3-4 cepe
  • 200 g măsline
  • sare şi piper boabe

 

Mod de preparare:

Speli peştele, îl porţionezi şi îl prăjeşti puţin în ulei. Tai mărunt ceapa, o căleşti cu orezul, apoi stingi cu 2 l de apă fierbinte, potriveşti de sare şi piper.

Când orezul este fiert, il aşezi într-o tavă de cuptor, pui deasupra bucăţile de peşte şi măs­linele pe care le înţepi în prealabil cu un ac. Dai tava la cuptor şi o laşi până se rumeneşte peştele, iar orezul este făcut.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Sa gatesc si eu pilaf cu peste si masline. Imi place pestele.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.