Macaroane cu chiftele

Printeaza

Macaroane cu chiftele

Macaroane cu chiftele

Ingrediente:

  • 500 g peşte
  • un morcov
  • doi cartofi
  • două ouă
  • o legătură de mărar
  • 150 g pesmet
  • o legătură de ceapă verde
  • 500 g macaroane
  • sare, piper
  • ulei de floarea-soarelui
  • o lămâie
  • griş
  • ceapă

Preparare:

Cartofii si morcovul se curăţă de coajă, se spală şi se fierb într-o oală cu apă şi un praf de sare. Se scot, se lasă la răcit şi se dau pe răzătoarea cu ochiuri mari.

Peştele se curăţă, se spală şi se fierbe în apă cu sare. După ce s-a răcit se dezosează şi se pune într-un vas mai mare împreună cu legumele fierte. Se adaugă ouăle, mărarul tocat, sarea şi piperul.

Se amestecă bine, se formează chifteluţe rotunde, se trec prin pesmet şi se prăjesc în ulei încins.

Se scot cu o spumieră, se pun pe un şervet absorbant, apoi într-un castron şi se ţin la cald.

Macaroanele se fierb în apă cu sare şi puţin ulei, se scot şi se scurg de apă.Se amestecă bine cu mărar şi ceapă verde tocată, sare, piper, suc de lămâie şi puţin ulei. Se adaugă chiftelele de peşte şi se serveşte.

Macaroane cu chiftele.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Arata bine aceasta reteta de macaroane cu chiftele de peste. Eu fac de obicei cu chiftele de pui, dar o sa incerc si asa.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.