Vafe cu cartofi dulci din: faina, praf de copt, sare, scortisoara, cuisoare, nucsoara, oua, lapte, zahar, ulei, vanilie,piure de cartofi dulci. Ingrediente: 1¾ cani faină 2 lingurite praf de copt ½ lingurita sare 1 linguriță scorțișoară ½ lingurițe cuisoare măcinate ½ linguriță nucșoară măcinată 3 ouă 1¾ cani lapte 1 lingură zahăr ½ cana ulei […]
Cartofi umpluti cu piept afumat de porc si rosii
PrinteazaCartofi umpluti cu piept afumat de porc si rosii din: rosii in bulion, piept afumat de porc, mozzarella, oua, cartofi, sare grunjoasa, patrunjel verde.
Ingrediente:
- 150 g roșii în bulion
- 150 g piept afumat de porc
- 150 g mozzarella
- 2 ouă
- 8 cartofi mari
- sare grunjoasă
- pătrunjel verde
Mod de preparare:
Se fierb cartofii în coajă. Se scot din apă și se lasă să se răcească.
Separat, se rade brânza mozzarella și se amestecă cu ouăle și pătrunjelul tocat mărunt.
Pieptul afumat de porc se taie cubulețe și se rumenește în suc propriu.
Se toarnă peste el roșiile și sucul de roșii din conservă. Se lasă să scadă.
Se amestecă toate ingredientele. Se taie cartofii pe jumătate, se scoate miezul astfel încât să nu se rupă și se umplu cu amestecul de mai sus.
Se așază pe hârtie de copt într-o tavă și se coc. După ce s-au rumenit, se scot.
Cartofi umpluti cu piept afumat de porc si rosii
Pofta buna!
Reteta zilei: Briose cu cartofi
Briose cu cartofi din: cartofi, unt, cheddar, ceapa verde, sunca, smantana, sare, piper. Ingrediente: 8 cartofi 1 bucata unt 1 cană brânză cheddar mărunțită ½ căna ceapa verde, tocata 1/2 cana sunca maruntita 12 lingurițe smantana sare si piper Mod de preparare: Intelpati cartofii cu furculița, presărați cu sare, înfășurați in prosop de hârtie […]
Reteta zilei: Supa de cartofi cu carnati
Supa de cartofi cu carnati din: carnati, unt, ceapa, usturoi, cartofi, sare, piper, patrunjel, faina, lapte. Ingrediente: ½ kg carnati 100gr unt 1 ceapă, tocată 2 catei usturoi, tocat 3 cartofi 1 lingurita sare 1 linguriță piper 2 lingurite pătrunjel 2-½ lingurițe faină 4 căni de lapte Mod de preparare: Topiți untul într-un vas mare […]
Pofta buna!