Paste cu ciuperci si smantana
PrinteazaPaste cu ciuperci si smantana
- 200 g paste
- 200 g ciuperci
- 3 cepe
- 1 căpăţână usturoi
- 3 morcovi
- 150 g smântână
- ulei
- 2- 3 ouă
- pesmet
- condimente
- piper
- ienibahar
Mod de preparare:
Cureţi morcovii, usturoiul, ceapa şi ciupercile, tai apoi morcovii rondele, ciupercile felii, toci ceapa şi pisezi usturoiul. Fierbi morcovii în apă cu puţină sare şi când s-au înmuiat, pui şi pastele şi le laşi pe foc.
Căleşti ceapa cu usturoiul, iar separat amesteci ouăle cu smântână şi condimentsle. într-o cratiţă unsă cu ulei şi tapetată cu pesmet, aşezi mai întâi un strat de peste cu morcovi, următorul strat cu ceapa şi usturoi, apoi ciupercile şi torni puţin din amestecul cu smântână.
Continui pâre termini cu un strat de paste cu morcovi peste care torni smântână amestecată cu ouă. Uleiul îl pui câte puţin între straturi. Dai apoi mâncarea la cuptor până ce se rumeneşte.
Paste cu ciuperci si smantana
Poftă bună!
Sa fac si eu paste cu ciuperci. Ador pastele.