Conopida cu iaurt si pesmet

Printeaza

Conopida cu iaurt si pesmet din: pesmet, iaurt gras, ulei, unt, ou, conopida, sare.

Ingrediente:

  • 200 g pesmet
  • 150 g iaurt gras
  • 50 ml ulei
  • 30 g unt
  • 1 ou
  • 1 conopidă
  • sare

 

Mod de preparare:

Conopida se desface buchețele. Se fierb în apă cu sare timp de 5-6 minute. Se lasă la scurs. Se încinge ulei într-o tigaie.

Se dă conopida prin pesmet și se prăjește timp de 1 minut pe fiecare parte. Se unge o tavă cu unt.

Se așază conopida și se toarnă peste ea un ou bătut cu iaurt. Se introduce tava la cuptor pentru 15 minute.

 

Conopida cu iaurt si pesmet

Conopida_cu_iaurt_si_pesmet

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.