Friptura de porc cu bacon
PrinteazaFriptura de porc cu bacon din: cotlete de porc, bacon, cartofi, sare, piper, rozmarin, usturoi, supa de legume.
- 1 kg cotlet de porc
- 150 g bacon
- 1 kg cartofi
- sare
- piper
- rozmarin
- 1 capatana de usturoi
- 200 ml supa de legume
Mod de preparare:
Cureţi de pieliţe şi speli cotletul. Il ştergi şi îl înfăşori în feliuţele de bacon. Speli şi cureţi cartofii, îi tai pe lung şi îi aşezi lângă carne.
Presari rozmarinul şi usturoiul tăiat, torni supa de legume şi dai la cuptor tava acoperită cu folie de aluminiu.
Ai grijă ca folia să nu atingă ingredientele. Laşi la cuptor aproximativ 1 oră. Dai folia deoparte şi laşi până se rumeneşte carnea şi scade zeama din tavă. La final, dai cu sare şi piper.
Friptura de porc cu bacon
Pofta buna!
Foarte bune friptura de porc