Cannelloni cu brânză si verdeata

Printeaza

Cannelloni cu brânză si verdeata din: paste cannelloni, branza de vaci, telemea, ceapa verde, smantana, verdeata.

Ingrediente:Cannelloni_cu_brânza_si_verdeata

  • 8 tuburi de paste cannelloni
  • 350 g branza de vaci
  • 100 g telemea sarata
  • o legatura ceapa verde

pentru copt:

  • un pahar mare de smantana

pentru servit:

  • verdeata

 

Mod de preparare:

Pastele se pun la fiert numai 5 minute şi apoi se scurg cu grijă să nu se rupă.

Brânza de vaci se mixează cu o linguriţă de smântână si apoi i se adaugă telemeaua trecută prin râzătoare.

Se mixează în continuare pentru a obţine o cremă de brânză fină.

Se taie ceapa mărunt şi se amestecă în brânză şi apoi, cu o linguriţă, se umplu toate tuburile de paste.

Se aşază tuburile în tavă şi se toarnă smântână. Se dau la cuptor pentru aproximativ 20 de minute.

Se serveşte cu verdeaţă, după gust.

Cannelloni cu brânză si verdeata

Cannelloni_cu_brânza_si_verdeata

Pofta buna!

 

 

 

Cannelloni cu legume si telemea

Cannelloni cu legume si telemea

Cannelloni cu legume si telemea din: ulei de masline, ceapa, usturoi, vanata, rosii, foi de lasagna, smantana, cascaval, telemea, branza de vaci, mozzarella si busuioc. Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 1 ceapa tocata 1 catel de usturoi zdrobit 1 vanata curatata de coaja si taiata cuburi 400 g rosii tocate in suc un praf […]

Cannelloni cu bacon

Cannelloni cu bacon

Cannelloni cu bacon din: cannelloni, bacon, ardei, ceapa, pasta de rosii, ulei, parmezan, sare, piper, leustean. Ingrediente: 8 bucăţi de cannelloni 2 felii subţiri de bacon 3 ardei graşi 1 ceapă 3 linguri cu pastă de roşii 2 linguri cu ulei 100 g parmezan 3 fire de leuştean sare piper   Mod de preparare: Taie în […]

Cannelloni cu branza si vinete

Cannelloni cu branza si vinete

Cannelloni cu branza si vinete din: ulei, ceapă, usturoi, vinete, roşii la conservă, sare, piper, zahar, cannelloni, mozzarella,  busuioc. Ingrediente: 1 lingură cu ulei de măsline 1 ceapă tocată 1 căţel de usturoi tocat 1 vânătă tăiată bucăţi 400 g roşii la conservă sare şi piper negru proaspăt măcinat puţin zăhar 12 tuburi de cannelloni 500 g sos de brânză pentru […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.