Sparanghel cu sos alb

Printeaza

 Sparanghel cu sos din: sparanghel, sos, sare.

Ingrediente:Sparanghel cu sos alb

  • 1 kg sparanghel
  • 10 linguri sos
  • sare

 

 

 

 

Mod de preparare:

Alegem sparanghel gros pe care-l fier­bem.

Apoi scoa­tem sparanghelul pe masă, desfacem aţele, il uscăm puţin şi-l dăm la masă înfăşurat în şervet fierbinte.

Sosul îl ser­vim separat (sos alb, polonez).

 

 

Pofta buna!


 

poate iti place si:

Sparanghel cu sos

Sparanghel in sos de unt

Sparanghel in sos de unt din: sparanghel, ulei de masline, sare, piper, unt, otet balsamic, sos de soia. Ingrediente:  1 legatura sparanghel 1 lingura ulei de masline sare si piper 2 linguri de unt 2 lingurite de otet balsamic 2 lingurite sos de soia   Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la 200C. Se taie […]

Sufleu de sparanghel

Sparanghel cu sos de soia

Sparanghel cu sos de soia din: sparanghel, sos de soia, susan, ulei, sare, piper. Ingrediente: sparanghel 1 lingură ulei 1 lingură sos de soia 1/2 linguriţă ulei de susan 1 căţel de usturoi 1 lingură rasă seminţe de susan piper negru sare de mare   Mod de preparare: Se taie partea de jos lemnoasă a sparanghelului. […]

Sparanghel cu sos de lămâie

Reteta zilei: Sparanghel cu sos de ou si lamaie

Sparanghel cu sos de ou si lamaie din: sparanghel, galbenus de ou, apa rece, unt suc de lamaie, sare de mare, piper. Poate te intereseaza si: Quinoa cu sparanghel si lamaie Sparanghel cu sos de unt, Sote de ciuperci cu sparanghel   Ingrediente: 20 fire sparanghel 2 galbenusuri de ou 2 lingurite de apa rece […]

Sparanghel cu sos

Reteta zilei: Sparanghel cu sos de unt

Sparanghel cu sos de unt din: sparanghel, ulei de masline, sare, piper, unt, otet balsamic, sos de soia. Poate te intereseaza si: Budinca de paste cu telina si sparanghel File de miel cu sparanghel verde Risotto cu sparanghel si migdale Supa de sparanghel cu crab   Ingrediente:  1 legatura sparanghel 1 lingura ulei de masline […]

Sparanghel cu sos de portocale

Sparanghel cu sos de portocale

Sparanghel cu sos de portocale din: sparanghel, unt, oua, apa, lamaie, portocala, sare, piper. Ingrediente: 30-36 bucăţi sparanghel 175 g unt 3 gălbenuşuri 1 lingură apă rece 1 lingură suc proaspăt, stors de la lămâie sucul şi coaja rasă de la o portocală sare piper   Mod de preparare: Pui la bain-marie gălbenuşurile bătute, apa, […]

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Nu prea am gatit sparanghel. O sa incerc reteta asta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.