Sparanghel in sos de unt din: sparanghel, ulei de masline, sare, piper, unt, otet balsamic, sos de soia. Ingrediente: 1 legatura sparanghel 1 lingura ulei de masline sare si piper 2 linguri de unt 2 lingurite de otet balsamic 2 lingurite sos de soia Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la 200C. Se taie […]
Sparanghel cu sos alb
Printeaza Sparanghel cu sos din: sparanghel, sos, sare.
- 1 kg sparanghel
- 10 linguri sos
- sare
Mod de preparare:
Alegem sparanghel gros pe care-l fierbem.
Apoi scoatem sparanghelul pe masă, desfacem aţele, il uscăm puţin şi-l dăm la masă înfăşurat în şervet fierbinte.
Sosul îl servim separat (sos alb, polonez).
Pofta buna!
poate iti place si:
Sparanghel cu sos de soia
Sparanghel cu sos de soia din: sparanghel, sos de soia, susan, ulei, sare, piper. Ingrediente: sparanghel 1 lingură ulei 1 lingură sos de soia 1/2 linguriţă ulei de susan 1 căţel de usturoi 1 lingură rasă seminţe de susan piper negru sare de mare Mod de preparare: Se taie partea de jos lemnoasă a sparanghelului. […]
Reteta zilei: Sparanghel cu sos de ou si lamaie
Sparanghel cu sos de ou si lamaie din: sparanghel, galbenus de ou, apa rece, unt suc de lamaie, sare de mare, piper. Poate te intereseaza si: Quinoa cu sparanghel si lamaie Sparanghel cu sos de unt, Sote de ciuperci cu sparanghel Ingrediente: 20 fire sparanghel 2 galbenusuri de ou 2 lingurite de apa rece […]
Reteta zilei: Sparanghel cu sos de unt
Sparanghel cu sos de unt din: sparanghel, ulei de masline, sare, piper, unt, otet balsamic, sos de soia. Poate te intereseaza si: Budinca de paste cu telina si sparanghel File de miel cu sparanghel verde Risotto cu sparanghel si migdale Supa de sparanghel cu crab Ingrediente: 1 legatura sparanghel 1 lingura ulei de masline […]
Sparanghel cu sos de portocale
Sparanghel cu sos de portocale din: sparanghel, unt, oua, apa, lamaie, portocala, sare, piper. Ingrediente: 30-36 bucăţi sparanghel 175 g unt 3 gălbenuşuri 1 lingură apă rece 1 lingură suc proaspăt, stors de la lămâie sucul şi coaja rasă de la o portocală sare piper Mod de preparare: Pui la bain-marie gălbenuşurile bătute, apa, […]
Pofta buna!
Nu prea am gatit sparanghel. O sa incerc reteta asta.