Macrou copt, cu legume şi tarhon

Printeaza

Macrou copt, cu legume şi tarhon din: fileuri de macrou, zucchini, arde gras, ceapa rosie, morcov, ulei, tarhon, unt, sare, piper.

Ingrediente:Macrou copt cu legume si tarhon

  • 2 fileuri de macrou
  • 1 zucchini mic, taiat julien
  • 1 ardei gras rosu, mai mic, taiat fasii subtiri
  • 1/4 cana ceapa rosie, taiata pestisori
  • 1 morcov, taiat julien
  • 1 lingura ulei
  • 2 linguri tarhon tocat
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper proaspat macinat

 

Mod de preparare:

Pregătiţi grătarul. Pudraţi peştii cu sare şi piper, după gust. încingeţi uleiul şi prăjiţi legumele la foc iute, cca 3 min, amestecând mereu. Puneţi fiecare peşte pe câte o bucată mare de folie de aluminiu. Puneţi peste fiecare peşte câte jumătate din amestecul de legume, tarhon şi unt.

Infăşuraţi bine peştii în folii şi puneţi-i pe grătar. Lăsaţi-i la fript 14-18 min. Deschideţi pachetele cu grijă, căci va ieşi abur foarte fierbinte.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.