Vită la tigaie cu ardei gras
PrinteazaVită la tigaie cu ardei gras din: pulpa de vita, fasole verde, ardei grasi, ceapa, usturoi, ulei de rapita, sare, piper.
- 500 g pulpa de vita
- 300 g fasole verde
- 4 ardei grasi rosii
- 2 cepe
- 2 catei de usturoi
- 3 linguri ulei de rapita
- sare
- piper
Mod de preparare:
Carnea de vită se curăţă de zgârciuri şi se taie fâşii. Se pregătesc legumele. Se taie jumătăţi fasolea verde; se taie cuburi ardeiul gras, ceapa şi usturoiul. 2 Se încinge uleiul într-o tigaie. Se prăjeşte carnea la foc iute. Se scoate din tigaie şi se condimentează; se pune deoparte.
Se prăjesc într-o tigaie ceapa, usturoiul şi ardeiul cca 10 min., amestecând. între timp se pune fasolea verde la fiert în apă clocotită cu saire; se fierbe 6-8 min. Se trece prin jet de apă rece şi se lasă să se scurgă. Se adaugă în tigaie şi se lasă să fiarbă puţin la foc moale; se condimentează.
Se adaugă din nou carnea şi se amestecă; se încălzesc puţin împreună.
Vită la tigaie cu ardei gras
Pofta buna!
ASta am mancat si eu si e foarte buna