Salata cu farfalle

Printeaza

O reteta delicioasa de salata cu: farfalle, sos, piept de pui, vanata, ciuperci, rosii cherry, rucola, sare, piper, ulei de masline.

Ingrediente:

  • 500 g farfalle
  • sos Olive Barilla
  • 500 g piept de pui
  • 1 vânătă mică
  • 3-4 ciuperci proaspete
  • 200 g roşii cherry
  • rucola (după gust)
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Pune o cratiţă mai mare cu apă pe foc. Adaugă pastele farfalle şi ameste­când începe să clocotească, adaugă sare că uşor cu o spatulă (lingură). Acoperă cratita  lasă pe foc potrivit zece minute.

Intre timp, presară sare şi piper pe bucata de piept, apoi frige-o pe gră­tarul încins. Când e aproape gata, pune pe grătar vânătă tăiată ronde­le şi ciupercuţele curăţate (pălăriile şi picioruşele).

Scurge pastele  şi pune-le într-un castron. Taie fâşii carnea de pui şi ciupercile şi adaugă-le peste fundiţe împreună cu feliile de vâ­nătă.

Adaugă câteva roşioare tăiate pe jumătate (cele mai mărişoare), iar restul pune-le întregi. Presară frun­ze de rucola spălate şi scurse, sare, piper proaspăt măcinat şi un strop de ulei de măsline. Amestecă uşor.

Serveşte imediat, cu crutoane au­rii şi sos Olive Barilla sau cu felii de pâine prăjită unse cu sos Olive.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.