Muşchi file în sos bechamel
PrinteazaMuşchi file în sos bechamel din: muschi, cascaval, sunca, unt, lapte, faina, sare.
- 500 g muschi file
- 300 g cascaval
- 250 g sunca
- 100 g unt
- 500 ml lapte
- 3 linguri cu faina
- sare
Mod de preparare:
Pune untul la încins într-o cratiţă cu pereţi groşi, adaugă făina puţin câte puţin, amestecă rapid cu un tel, apoi toarnă încet laptele, amestecând încontinuu.
Lasă pe foc până ce capătă consistenţa unei smântâni. Taie şase felii de caşcaval şi restul dă-l pe râzătoare.
Aşază într-o formă termorezistentă şase felii de muşchi file, iar între ele, pe cele de caşcaval şi şuncă.
Toarnă deasupra sosul bechamel şi presară caşcaval. Dă la cuptor 30-40 de minute.
Muşchi file în sos bechamel
Pofta buna!