Peste cu bacon

Printeaza

Peste cu bacon din: bacon neafumat, fileuri de peste, patrunjel, sare.

 

Ingrediente:

  • 250 g bacon neafumat
  • 4 fileuri de peste
  • cateva fire de patrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie nonadezivă se pune la prăjit, fără grăsime, baconul neafumat tăiat foarte subţire.

Se amestecă şi se lasă să se prăjească scurgându-se astfel grăsimea. Apoi, se scoate baconul si în locul lui în tigaie se pun fileurile de peste.

Se lasă să se rumenească pe ambele părţi, se pune apoi din nou baconul si se presară cu sare, dacă este nevoie.

Se trage tigaia de pe foc şi se presară deasufpra peştelui pătrunjel fin tocat.

 

Peste cu bacon

Peste_cu_bacon

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.