Vinete cu ceapa si branza

Printeaza

Vinete cu ceapa si branza din: vanata, rosie, ceapa, chimen, sare, branza, unt, ulei.

Ingrediente:

  • 1 vanata potrivita
  • 1 rosie
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita de chimen macinat
  • sare
  • 400 g branza (dulce, telemea si de burduf, in parti egale)
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura ulei

 

Mod de preparare:

Feliezi vânata în lung, cât de subţiire poţi, pui feliile pe grătar şi, când sunt gata, le pui într-un castron, precum petalele unei flori.

Amesteci bine brânzeturile, untul, ceapa tocată mărunt şi chimenul şi potriveşti gustul de sare.

Pui jumătate din umplutură peste vinete, o presezi bine, apoi pui un strat de roşie tocată mărunt şi din nou brânză, până la marginea castronului.

Aşezi deasupra pla­toul în care vei servi toarta, apoi întorci castronul, ţinând bine atât castronul, cât şi platoul.

Scoţi cu grijă castronul şi îl dai la rece timp de 1 oră.

Vinete cu ceapa si branza

Vinete_cu_ceapa_si_branza

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.