Salată Caesar cu şniţel de pui si mozzarella
PrinteazaSalată Caesar cu şniţel de pui si mozzarella din: sunca afumata, mozzarella, salata creata, frunze de spanac, muguri de pin, piept de pui, oua, faina, pesmet, sare, piper alb, ulei, maioneza, iaurt, ansoa, zeama de lamaie.
- 150 g sunca afumata
- mozzarella
- salata creata
- frunze de spanac
- muguri de pin
pentru snitel:
- 1 piept de pui
- 3 oua
- faina
- pesmet
- sare
- piper alb
- ulei
pentru sos:
- 3 linguri cu maioneza
- 2 linguri cu iaurt
- 1 ansoa
- zeama de lamaie
Mod de preparare:
Feliază carnea de pui (sau curcan) şi bate-o cu ciocanul de şniţele. Sărează şi piperează, trece-le prin făină, ou bătut, apoi prin pesmet.
Prăjeşte-le în ulei încins şi scoate-le pe un şervet de hârtie.
Rumeneşte într-o tigaie o mână de muguri de pin, apoi feliile de şuncă. Lasă-lesă se răcorească.
Pentru sos, sfărâmă peştele cu furculiţa, apoi încorporează maioneza, iaurtul şi zeamă de lămâie după gust.
Rupe salata într-un castron, adaugă şniţelele şi feliile de şuncă tăiate potrivit, mugurii de pin şi fâşii de mozzarella. Serveşte cu sos deasupra.
Salată Caesar cu şniţel de pui si mozzarella
Pofta buna!
Incoming search terms:
- salata sizer