Prajitura cu piure de castane

Printeaza

 Prajitura cu piure de castane

Mod preparare blat:

Baţi spumă albuşurile a 5 ouă, apoi adaugi 5 linguri de zahăr şi baţi în continuare. Pui apoi treptat cele 5 gălbenuşuri rămase şi 5 linguri de făină. Torni compoziţia într-o tavă unsă cu margarină şi tapetată cu făină şi o coci la foc potrivit.

După ce s-a răcit, tai blatul în două sau trei părţi şi îl însiropezi cu siropul pregătit dintr-o ceaşcă de apă, 2 linguri zahăr, 1 esenţă de rom, pe care-l fierbi până se topeşte zahărul.

Mod preparare cre­mă:

Din 2 borcane cu piure de castane (se găseşte în maga­zine), 2 plicuri de frişcă bătută, 250 ml lapte rece, 10 g gelatină dizolvată în lapte faci o cremă rece. Pui crema între foile de blat, il imbraci cu frişcă si ornezi cu ciocolata rasă

Prajitura cu piure de castane

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Delicios piureul de castane. N-am mai facut pana acum, dar mi-a placut la nebunie.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.