Salata cu crenvursti si ardei gras

Printeaza

Salata cu crenvursti si ardei gras din: crenvursti, branza, ardei gras, castarvete, arpagic, ceapa verde, otet din vin alb, ulei, sare, piper alb.

Ingrediente:Salata_cu_crenvursti_si_ardei_gras

  • 300 g crenvursti
  • 100 g branza emmental
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 castarvete lungi mic
  • 1 legatura arpagic
  • 1 legatura mare de ceapa verde

pentru sos:

  • 2 linguri otet din vin alb
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper alb macinat, dupa gust

 

Mod de preparare:

Scoţi pieliţa de pe crenvursti şi îl tai în felii subţiri. Tai caşcavalul în fâşii înguste, subţiri. Cureţi ceapa verde, o speli bine şi o tai în ron­dele, atât partea albă, cât şi par­tea verde. Speli ardeiul, îl cureţi şi îl tai în fâşii înguste, potrivit de lungi. Speli bine castravetele sau îl cureţi de coajă, apoi îl dai pe o râzătoare deasă. Speli arpagicul, îl zvânţi şi îl tai rondele.

Pregăteşti sosul aşa: Condimentezi oţetul cu sare şi pi­per şi adaugi treptat uleiul, ames­tecând continuu. Amesteci bine crenvurştii cu brânza, ardeiul, cea­pa verde, castravetele, arpagicul şi sosul, apoi condimetezi totul după gust. înainte de servire, laşi salata să stea o oră la rece.

Salata cu crenvursti si ardei gras

Salata_cu_crenvursti_si_ardei_gras

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.