Tartă de cartofi la tigaie

Printeaza

Tartă de cartofi la tigaie din: cartofi, bacon afumat, unt, usturoi, cascaval afumat.

Ingrediente:Tartă de cartofi la tigaie

  • 1 kg cartofi noi
  • 150 g bacon afumat
  • 50 g unt
  • 2 catei de usturoi
  • 400 g cascaval afumat

 

Mod de preparare:

Sureţi cartofii, îi tai în felii nu foarte groase, apoi îi pui într-o tigaie du unt topit, împreună cu baconul afumat, tăiat cubuleţe.

Laşi la prăjit 15 minute. Când sunt aurii şi prăjiţi, adaugi Usturoiul pisat, amesteci şi pui deasupra felii de caşcaval.

Cand se topeşte caşcavalul, cartofi sunt gata şi îi iei de pe foc, apoi îi serveşti cât sunt calzi.

Tartă de cartofi la tigaie

Tartă de cartofi la tigaie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.