Supa de tipari

Printeaza

 Supa de tipari

Ingrediente:Supa de tipari

  • 800 g peşte tipar
  • 250 g zarzavat
  • 1 ceapă
  • sare
  • 1 foaie de dafin
  • 1 pahar vin dulceag
  • 300 g roşii
  • 60 g unt
  • 2 gălbenuşuri
  • 1 legătură pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Se taie zarzavatul şi ceapa şi se fierb cu 2 1 apă, sare şi foaie de dafin.

După 25 minute se adaugă peştele tăiat bucăţi egale (fără piele), roşiile cu­răţate şi vinul.

După ce a mai fiert 20 minute se leagă cu gălbenuşurile şi untul şi se pune verdeaţa tocată.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Unde se gaseste peste tipar?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.