Supa delicioasa de rosii cu smantana si busuioc

Printeaza

Supa delicioasa de rosii cu smantana si busuioc din: rosii, ceapa, morcov, smantana, frunze de busuioc, ulei, sare, piper, supa de legume.

Ingrediente:

  • 1 kg rosii
  • 2 cepe
  • 1 morcov ras
  • 2-3 linguri de smantana
  • frunze de busuioc
  • 2 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • 200 ml supa de legume, optional

 

Mod de preparare:

Speli roşiile şi le opăreşti, pentru a le curăţa mai uşor de coajă. Le tai cubuleţe şi le dai la blender.

Strecori, ca să scapi de sâmburi şi laşi sucul obţinut deoparte. Cureţi ceapa şi o căleşti în ulei. Adaugi morcovul ras şi laşi să se înmoaie.

Pui supa de roşii la foc mic şi adaugi ceapa şi morcovul călite. Laşi să fiarbă 20 de minute.

Condimentezi cu sare şi piper, după gust, apoi laşi să dea în câteva clocote, ca să se combine aromele.

Dacă scade prea tare, mai poţi turna puţină supă de legume, în momentul servirii, decorezi cu frunzuliţe de busuioc şi pui smântână, după gust.

Supa delicioasa de rosii cu smantana si busuioc

Supa_delicioasa_de_rosii_cu_smantana_si_busuioc

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.