Gustare cu salam Chorizo, rosii cu busuioc
PrinteazaGustare cu salam Chorizo, rosii cu busuioc din: aluat foitaj, salam chorizo, rosii, busuioc, galbenus, sare, parmezan, ulei de masline.
- 1 foaie de aluat foitaj
- 100 g salam Chorizo
- 300 g rosii
- busuioc proaspat
- 1 galbenus
- 100 g parmezan ras
- sare
- ulei de masline
Mod de preparare:
Tai din aluatul de foitaj dreptunghiuri de mărime potrivită. Feliuţele de salam Chorizo le înjumătăţeşti. Speli roşiile şi le ştergi pe şerveţele de bucătărie. Le tai jumătăţi. Baţi gălbenuşul, îl amesteci cu parmezan şi sare, după gust.
Aşezi bucăţile de foitaj într-o tavă pe hârtie de copt, le ungi cu amestecul de ou şi jumătate din cantitatea de parmezan. Aşezi feliuţele de salam Chorizo.
Continui cu roşiile, apoi presari parmezanul rămas şi introduci forma la cuptor, până se rumeneşte foitajul. Stropeşti cu ulei de măsline. Toci o parte din busuioc şi-l presari, iar cu câteva frunze decorezi foitajul.
Gustare cu salam Chorizo, rosii cu busuioc
Pofta buna!