Ciuperci cu oua si smantana
PrinteazaCiuperci cu oua si smantana din: ciuperci, tarhon, smantana, nucsoara, oua de prepelita, margarina, sare, piper.
- 8 ciuperci champignon mari
- cateva fire de tarhon
- 2 linguri smantana
- 1 praf nucsoara rasa
- 8 oua de prepelita
- 50 g unt sau margarina
- sare
- piper negru macinat
Mod de preparare:
Speli ciupercile, le ştergi şi le scoţi picioruşele, apoi le presari cu sare şi piper, iar în interior pui câte o linguriţă de unt.
Aşezi ciupercile într-o tavă şi le introduci în cuptorul cald, la foc mediu, pentru 15-20 de minute.
Scoţi ciupercile din cuptor, le laşi să se răcească puţin şi, cât sunt călduţe, torni în interiorul lor câte puţină smântână amestecată cu tarhon mărunţit şi nucşoară, precum şi conţinutul unui ou de prepeliţă.
Introduci din nou tava în cuptorul cald, la foc mediu, pentru alte 10 minute, până când ouăle se coagulează.
Le consumi calde.
Ciuperci cu oua si smantana
Pofta buna!