Cartofi umpluti cu ciuperci si nuca
PrinteazaCartofi umpluti cu ciuperci si nuca
- 1 kg cartofi
- o cutie cu ciuperci
- 2-3 cepe
- 100 ml ulei
- sare
- piper după gust
- verdeaţă după gust
- 3-4 căţei de usturoi
- 50 g miez de nucă
Mod de preparare:
Intr-o oală pui cartofii cu tot cu coajă să fiarbă pentru numai 20 de minute. După expirarea acestui timp îi cureţi de coajă şi îi scobeşti cu o linguriţă.
Ii pui deoparte până ce pregăteşti umplutura pentru care procedezi aşa: în 3-4 linguri de ulei căleşti ceapa tăiată mărunt, apoi ciupercile tăiate şi ele bucăţi mai mici, potriveşti de sare şi piper. Când sunt aproape gata pui şi verdeaţa tocată mărunt.
Umpli cartofii cu această compoziţie, îi aşezi într-o tavă cu apă şi ulei şi dai la cuptor pentru 25 de minute. La masă îi aduci cu mujdei de usturoi amestecat cu nucă fin măcinată!
Cartofi umpluţi cu ciuperci si nucă
Poftă bună!
Arata bine cartofii umpluti.