Chec aperitiv cu suc de rosii
PrinteazaChec aperitiv cu suc de rosii din: faina, oua, margarina, cascaval, rosii, ciuperci, praf de copt, vin rosu, patrunjel, sare.
- 250 g faina
- 4 oua
- 200 g margarina
- 150 g cascaval
- 3 rosii
- 1 cutie cu ciuperci
- 1 pliculet cu praf de copt
- 1 pahar cu vin rosu
- patrunjel
- sare
Mod de preparare:
Freacă margarina spumă. Incorporează făina proaspăt cernută, praful de copt şi ouăle bătute cu puţină sare. Subţiază treptat cu vin şi amestecă energic.
Adaugă ciupercile scurse bine, verdeaţa tocată fin şi roşiile tăiate felii. Presară caşcavalul ras, amestecând uşor.
Potriveşte gustul de sare şi toarnă compoziţia în tăvi de chec unse cu margarină şi tapetate cu făină. Coace la cuptor, la foc moderat, aproximativ 50 de minute.
Chec aperitiv cu suc de rosii
Pofta buna!