Scoici cu sos de curry: O explozie de arome exotice – o rețetă delicioasă și exotică, perfectă pentru a aduce un strop de rafinament în bucătăria ta. Acest preparat combină scoicile fragede cu un sos de curry aromat, bogat în condimente și cremă de cocos, oferind un echilibru perfect între texturi și arome. Ideal pentru […]
Ciuperci umplute cu ceapa verde si rosii
PrinteazaCiuperci umplute cu ceapa verde si rosii din: ciuperci, ceapa, rosii, seminte de marar, piper, unt, branza.
Ingrediente:
- 15-16 ciuperci maricele
- 2-3 cepe potrivite (sau 4-5 fire de ceapa verde)
- 2 rosii
- 2 lingurite cu seminte de marar
- 1 lingurita rasa cu piper macinat
- 2 linguri cu unt (sau margarina)
- branza rasa (optional)
Mod de preparare:
Cureţi ciupercile de picioruşe, pe care le toci puţin mai rrnare. Tai şi 3-4 pălării fâşii. Toci ceapa mărunt, dai roşiile pe râzătoare.
Pui ciupercile tocate la înăbuşit în unt cu puţină sare. Le laşi pe foc 20-30 de minute, amestecând din când în când.
Adaugi seminţele de mărar, piperul, roşiile date pe irăzătoare şi scurse. Mai laşi 5-10 minute pe foc, apoi umpli palariile, pe care le asezi in tava, pe hartie de copt.
Le dai la cuptorul incins, pentru un sfert de ora. Le servesti cu mamaliga si ardei iute.
Ciuperci umplute cu ceapa verde si rosii
Pofta buna!