Coaste picante

Printeaza

Coaste picante din: coaste de porc, rosii, vin rosu, zahar, seminte de susan, otet balsamic, ulei, usturoi, oregano, cimbru, ardei iute, frunze de dafin, piper, sare.

Ingrediente:Coaste_picante

  • 1,5 kg coaste de porc
  • 2 rosii
  • 50 ml vin rosu dulce
  • 1 lingurita cu zahar
  • 1 lingurita cu seminte de susan
  • 1 lingura cu otet balsamic
  • 10 linguri cu ulei
  • 2 catei de usturoi
  • oregano
  • cimbru
  • 2 ardei iuti uscati
  • 3 frunze de dafin
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Amestecă uleiul cu vinul, oţetul, zahărul, seminţele de susan, usturoiul pisat mărunt, ardeii măcinaţi, roşiile tăiate în cubuleţe, cimbru, oregano, frunzele de dafin, sare şi piper.

Toarnă acest amestec într-o pungă şi adaugă coastele porţionate.

Leagă punga şi agit-o astfel încât coastele să fie cât mai bine acoperite de sos. Ţine-o la rece o oră. Scoate coastele, aşază-le într-o tavă de copt, toarnă peste ele sosul din pungă (dacă rămâne) şi adaugă un pahar mare cu apă.

Dă la cuptor pentru o oră şi jumătate, la foc moderat. Din când în când, dacă este nevoie, adaugă puţina apă.

Coaste picante

Coaste_picante

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.