Cotlete de berbecut cu salata
PrinteazaCotlete de berbecut cu salata din: ulei de rapita, pasta de curry, cotlete de berbecut, seminte de rodie, castarvete, ridichi, rosii cherry, ceapa rosie, menta, coriandru, chimon, zeama de lamaie.
- 1 lingura ulei de rapita
- 1 lingura pasta de curry
- 2 cotlete de berbecut
- semintele de la 1/2 rodie
- 1/4 castarvete, curatat de coaja si de seminte si taiat in cubulete
- 6 ridichi, taiate in cubulete
- 6 rosii cherry, taiate in sferturi
- 1/2 ceapa rosie mica, foarte fin feliata
- cate 1 mana mica de menta si coriandru, tocate mare, plus cateva frunze pentru garnisit
- 1/4 lingurita de chimion macinat
- zeama de la 1/2 lamaie
Mod de preparare:
Incinge grilul cuptorului. Freaca berbecutul cu ulei si pasta de curry si asezoneaza-l. Pune bucatile de carne intr-o tava de copt si tine-le sub grill cate 4-5 minute pe fiecare parte, daca vrei sa fie mediu facute, in functie de grosimea cotletelor. Lasa-le sa se odihneasca aproximativ doua minute.
Intre timp, pune restul ingredientelor intr-un bol, amesteca-le, apoi asezoneaza. Transfera salata cu ajutorul unei linguri pe o farfurie si asaza deasupra ei feliile de berbecut. Presara deasupra frunzele ramase.
Cotlete de berbecut cu salata
Pofta buna!
O sa incerc sa cumpar niste cotlete ca sa fac reteta asta 🙂