Spanac cu rosii si cascaval

Printeaza

Spanac cu rosii si cascaval din: spanac, unt, rosii, sare, cascaval, smantana.

Ingrediente:Spanac cu rosii si cascaval

  • 1,5 kg spanac
  • 2 linguri cu unt
  • 4 rosii decojite
  • sare
  • 100 g cascaval
  • 1 pahar smantana

 

Mod de preparare:

Curăţaţi şi spălaţi spanacul frunză cu frunză, îl tocaţi mărunt, îl puneţi în cratiţă cu unt, amestecaţi cu lingura de lemn până devine pastă. Adăugaţi peste spanac o cană cu apă caldă. Săraţi şi fierbeţi acoperit 15 min.

Scurgeţi zeama spanacului în formă de sticlă termorezistentă sau în cratiţă, puneţi un strat de roşii felii, acoperiţi cu spanac şi caşcaval ras. încheiaţi cu felii de roşii, acoperiţi cu smântână şi puneţi la cuptor pentru 20 min.

Serviţi mâncarea caldă, cu pâine proaspătă şi vin alb.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.