Mousse de branza cu dulceata de visine

Printeaza

Mousse de branza cu dulceata de visine din: branzica de vaci, unt, smantana, zahar dulceata de visine, esenta de vanilie.

Ingrediente:

  • 400 g brânzică de vaci
  • 50 g unt
  • 100 g smântână
  • 200 g zahăr
  • dulceață de vișine
  • esență de vanilie

 

Mod de preparare:

Se zdrobește brânzica de vaci și se freacă energic cu untul moale, zahărul și smântână.

Se adaugă esență de vanilie și se pune în boluri. Deasupra se pune în strat de dulceață de vișine.

Mousse de branza cu dulceata de visine

Mousse_de_branza_cu_dulceata_de_visine

Pofta buna!

 

 

 

Magiun de Prune

Magiun de Prune: Tradiție și Gust Autentic în Bucătăria Ta – este un preparat tradițional românesc, cunoscut pentru gustul său dulce-acrișor și textura sa densă și catifelată. Acest deliciu natural este preparat fără adaos de zahăr, punând în valoare dulceața naturală a prunelor coapte. Perfect pentru a fi savurat pe pâine proaspătă sau folosit ca […]

Supă Vegetariană de Linte

Supă Vegetariană de Linte – Rețeta Perfectă pentru Sănătate și Gust – ideală pentru o masă ușoară și sănătoasă. Bogată în proteine, fibre și vitamine, lintea este un ingredient versatil care se combină perfect cu legume și condimente aromate. Această supă nu doar că oferă o sațietate de durată, dar și contribuie la o digestie […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.