Vinete umplute cu legume si branza feta

Printeaza

Vinete umplute cu legume si branza feta din: vinete, dovlecei, feta, ardei grasi, smantana, usturoi, ardei iute, unt, marar, sare, piper.

Ingrediente:Vinete_umplute_cu_legume_si_branza_feta

  • 4 vinete
  • 3 dovlecei
  • 300 g feta
  • 2 ardei grasi rosii
  • 3-4 buchetele de conopida
  • 150 ml smantana grasa
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 ardei iute
  • unt
  • marar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie pe lung vinetele şi scobeşte-le interiorul. Căleşte în unt topit corăbioarele de vinete. Opăreşte pentru 2-3 minute bucheţelele de conopidă, dovleceii tăiaţi în cuburi, miezul de la vinete, ardeii tăiaţi.

Scurge-le şi căleşte-le în unt topit până ce capătă o culoare aurie. Lasă să se răcorească.

Adaugă smântână, mărarul tăiat fin, ardeiul iute feliat, sare şi piper după gust, iar la final, brânza feta.

Umple vinetele şi aşază-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Dă la cuptor 15-20 de minute. Serveşte-le calde sau reci.

Vinete umplute cu legume si branza feta

Vinete_umplute_cu_legume_si_branza_feta

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.