Cotlete de porc cu sos si ciuperci

Printeaza

Cotlete de porc cu sos si ciuperci din: cotlete de porc, ciuperci, ceapa, smanatana, mustar, unt, faina, piper rosu, oregano, ulei, sare.

Ingrediente:Cotlete_de_porc_cu_sos_si_ciuperci

  • 400 g cotlete de porc
  • 200 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 8 linguri cu smantana grasa
  • 1 lingura cu mustar
  • 1 lingura cu unt
  • faina
  • piper rosu
  • oregano
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Trece cotletele prin făină, apoi rumeneşte-le în ulei încins. Scoate-le pe un şervet de hârtie şi presară puţină sare deasupra. Topeşte untul într-o tigaie, aureşte ceapa tocată mărunt şi căleşte apoi ciupercile tăiate mărunt.

Lasă până ce scade lichidul, sărează după gust, presară câteva boabe de piper roşu. Pune fiecare cotlet pe un staniol, aşază deasupra amestecul de ciuperci şi ceapă, iar la final, câte 1-2 linguri cu un amestec de smântână şi muştar. Impachetează în staniol cotletele şi aşază-le într-o tavă. Dă la cuptor pentru 35-45 de minute.

Cotlete de porc cu sos si ciuperci

Cotlete_de_porc_cu_sos_si_ciuperci

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Interesante cotletele astea de porc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.