Ciorba de vita cu perisoare si verdeata

Printeaza

Ciorba de vita cu perisoare  din: carne tocata, piept de vita, morcov, radacina de patrunjel, otez, ceapa, cartofi, ou, bors, sare, ulei, verdeata.

Ingrediente:

  • 500 g carne tocata amestec
  • 400 g piept de vita
  • 1 morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • 2 linguri cu orez
  • 2 cepe
  • 2 cartofi
  • 1 ou
  • 500 ml bors
  • sare
  • ulei
  • verdeata (patrunjel si leustean)

 

Mod de preparare:

Inabusa o ceapa tocata in putin ulei. Adauga 2,5 l de apa clocotita, un praf de sare, pipetul de vita. Aduna spuma.

Adauga morcovul rondele si cartofii cubulete si lasa-le sa fiarba acoperit. Amesteca tocatura cu orezul, cealalata ceapa tocata marunt si oul, potriveste de sare si piper.

Cu palmele ude, modeleaza perisoare. Cand pieptul e fiert, pune perisoarele (ai grija sa nu clocoteasca ciorba).

Cand perisoarele au fiert, adauga borsul dat intr-un clocot, lasa un minut, adauga verdeata tocata marunt si stinge focul.

Ciorba de vita cu perisoare si verdeata

Ciorba_de_vita_cu_perisoare_si_verdeata

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Manea Constantin

    Arata bine ciorba de perisoare

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.