Ciuperci cu naut

Printeaza

Ciuperci cu naut din: ciuperci, soia granulata, linte, oua, ceapa, usturoi, morcov, cartof, masline, cascaval, sos de ardei dulce, miez de nuca, sare, piper, patrunjel, ulei.

Ingrediente:Ciuperci_cu_naut

  • 500 g ciuperci mai mari
  • 100 g soia granulata
  • 150 g linte
  • doua oua
  • doua cepe
  • 4 catei de usturoi
  • un morcov
  • un cartof
  • 100 g masline feliate
  • 200 g cascaval
  • 300 ml sos de ardei dulce
  • 100 g miez de nuca
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • ulei

 

Mod de rpeparare:

Soia se înmoaie 30 de minute, apoi se fierbe cu sare, piper şi puţin ulei. Se pune într-o strecurătoare, se presează cu o lingură şi se lasă să se răcească.

Se pune într-un bol, se amestecă bine cu ouăle, sare şi piper, cartoful şi morcovul daţi prin râzătoare, un căţel de usturoi şi pătrunjel tocat.

Ciupercile se spală, se îndepărtează codiţele şi se toacă mărunt. Se pun în bol, se amestecă bine cu restul de ingrediente şi se umplu pălăriile ciupercilor.

Se aşază într-o tavă stropită cu ulei, se introduc în cuptorul încins şi se coc 25-30 de minute. Lintea se înmoaie, se fierbe în apă cu sare, se prăjeşte în puţin ulei cu ceapa şi usturoiul rămas tocat mărunt.

Se presară pătrunjel tocat şi măslinele feliate, se condimentează, se mai ţine pe foc două minute şi se serveşte alături de ciupercile calde presărate cu caşcaval ras.

In momentul servirii se toarna deasupra sos de ardei si se presara nuci tocate.

Ciuperci cu naut

Ciuperci_cu_naut

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.