Supa de peste cu morcovi si cartofi
PrinteazaSupa de peste cu morcovi si cartofi din: peste, morcov, ardei gras, cartofi, orez, ulei, sare.
- capatani, cozi si burta de peste
- un morcov
- un ardei gras rosu
- 5 cartofi
- 6 linguri orez
- 2 linguri ulei
- sare
Mod de preparare:
In ulei incins, in oala de fiert supa, se pun morcovii rasi si cartofii si ardeiul taiati cubulete.
Se lasa sa se caleasca putin, se presara sare si se toarna apa. Se lasa la fiert 10 minute. Apoi, se adauga orezul si se lasa inca 10 minute pe foc.
Se gusta pentru a verifica daca orezul si cartofii sunt fierte. Apoi se adauga bucatile de peste spalate si se mai lasa la fiert inca 10 minute. Supa e buna atat calda, cat si rece.
Supa de peste cu morcovi si cartofi
Pofta buna!