Minitarte cu rubarba

Printeaza

Minitarte cu rubarba din: aluat, rubarba, unt, miere, fistic.

Ingrediente:

  • un pachet aluat foitaj
  • 10 tulpini rubarba
  • 200 g unt
  • 200 g miere
  • 100 g fistic macinat

 

Mod de preparare:

Aluatul se aşază pe masa presărată cu un praf de făină si se întinde puţin cu sucitorul. Apoi, se taie în pătrate.

Mierea si untul se amestecă si se pun pe foc la bain-marie. Nu se fierb, se lasă cât să se topească puţin.

Tulpinile de rubarbă se curăţă de partea exterioară si se taie bucăţi de mărimea tartelor. Peste aluat, se pune cu lingura amestec de miere şi unt, se asază rubarba.

Se ung tulpinile cu restul de unt si miere si se dau la cuptor pentru 20 de minute. Se servesc cu fistic măcinat.

 

Minitarte cu rubarba

Minitarte_cu_rubarba

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.