Minitarte cu rubarba
PrinteazaMinitarte cu rubarba din: aluat, rubarba, unt, miere, fistic.
Ingrediente:
- un pachet aluat foitaj
- 10 tulpini rubarba
- 200 g unt
- 200 g miere
- 100 g fistic macinat
Mod de preparare:
Aluatul se aşază pe masa presărată cu un praf de făină si se întinde puţin cu sucitorul. Apoi, se taie în pătrate.
Mierea si untul se amestecă si se pun pe foc la bain-marie. Nu se fierb, se lasă cât să se topească puţin.
Tulpinile de rubarbă se curăţă de partea exterioară si se taie bucăţi de mărimea tartelor. Peste aluat, se pune cu lingura amestec de miere şi unt, se asază rubarba.
Se ung tulpinile cu restul de unt si miere si se dau la cuptor pentru 20 de minute. Se servesc cu fistic măcinat.
Minitarte cu rubarba
Pofta buna!