Cozonac cu carne de porc

Printeaza

Cozonac cu carne de porc din: carne tocata de porc, morcov, radacina de patrunjel, ceapa rosie, franzela, cartof, oua, margarina, condiment din legume uscate, boia dulce, ulei, piper, sare.

Ingrediente:Cozonac_cu_carne_de_porc

  • 300 g carne tocata de porc sau amestec
  • 1 morcov mare
  • 1 raadcina de patrunjel
  • 1 ceapa mare rosie
  • 1 felie de franzela
  • 1 cartof mare
  • 2 oua
  • 1 lingurita margarina
  • 1 lingurita condiment din legume uscate
  • 2 linguri ulei pentru uns hartia
  • boia dulce
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli legumele pui la fiert pentru 3-5 minute morcovul şi pătrunjelul, după care le scurgi şi le dai prin maşina de tocat, împreună cu ceapa. Separat, fierbi cartoful în apă uşor sărată, apoi îl pasezi ca pentru piure.

In carnea tocată, încorporezi legumele, pâinea tăiată în cuburi, ouăle bătute, 1/2 pahar apă, sare, piper, boia şi condiment din legume, după gust.

Omogenizezi compoziţia, apoi o aşezi sub formă de baton, pe o hârtie de copt unsă, aşezată pe folie de aluminiu.

Impachetezi compoziţia sub formă de cozonac, aşezi pachetul într-o formă termorezistentă, apoi coci compoziţia timp de 45 de minute, la foc mediu spre iute.

După coacere, mai laşi cozonacul 15 minute în folie, după care îl despachetezi şi îl tai în felii.

Cozonac cu carne de porc

Cozonac_cu_carne_de_porc

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Cum poti face bani! Oferim tuturor, in premiera absoluta, un exceptional curs care va invata cum poti face bani! Cursul este absolut GRATUIT si va invata simplu si rapid cum poti face bani! Trebuie sa aveti calculator, conexiune la internet, cunostinte minime de lucru cu documente word si pdf. Cereti acum detalii la adresa de email: ileanafeldiorean@yahoo.com

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.