Burger de curcan cu mozzarella si ruccola
PrinteazaBurger de curcan cu mozzarella si ruccola din: mozzarella, ceapa, mustar, ou, carne de curcan, pesmet, sare, piper de Cayenne, ulei, ruccola, rosii, chifle, maioneza.
- 125 g mozzarella
- 1 ceapa
- 1 lingurita mustar
- 1 ou
- 400 g carne de curcan tocata
- 2-3 linguri pesmet
- sare
- piper de Cayenne
- 2 linguri ulei
- 1 mana ruccola
- 2 rosii
- 4 chifle
- 4 linguri maioneza
Mod de preparare:
Se scurge mozzarella; se taie cuburi. Se curăţă ceapa şi se toacă. Se adaugă la carnea tocată şi se frământă cu muştar şi ou. Se înglobează pesmetul şi se frământă în continuare până oe ia naştere o compoziţie care se poate modela se sărează şi se piperează.
Se modelează 4 chiftele; în mijlocul fiecăreia dintre ele se aşază câte un cub de brânză şi se înveleşte în carne tocată. Se prăjesc chifteluţele în ulei încins cca 8 min. Se spală ruccola, se curăţă, eventual se mărunţesc frunzele.
Se pregătesc roşiile şi se taie felii subţiri. Se taie chifla în două şi se aşază înăuntru frunze de ruccola, câte o chifteluţă şi câte o lingură de maioneză, apoi se acoperă cu ruccola şi roşii. Se pune căpăcelul la chiflă şi se fixează cu o scobitoare.
Burger de curcan cu mozzarella si ruccola
Pofta buna!
Vreau si eu un burger din asta!