Crema de banane
PrinteazaCrema de banane din: banane, galbenusuri, zahar pudra, faina, frisca.
- 6 banane
- 2 galbenusuri
- 1 pahar cu zahar pudra
- 1 lingura cu faina
- 1 pahar cu frisca
Mod de preparare:
Curăţaţi bananele, le zdrobiţi cu o furculiţă până devine pastă. Faceţi o cremă din gălbenuşuri frecate cu zahărul pudră şi 1 lingură cu făină. Turnaţi crema în castron, iar castronul îl puneţi într-o cratiţă cu apă fiartă.
Amestecaţi în cremă folosind o lingură de lemn şi lăsaţi să fiarbă 15 min. Răciţi, amestecaţi bine şi adăugaţi crema de banane. Amestecaţi cu frişcă şi lăsaţi crema la rece. Serviţi cu pişcoturi sau o puteţi folosi ca să umpleţi fursecuri, torturi sau clătite.
Pofta buna!
Foarte buna crema de banane