Rosii umplute cu pateu de ficat

Printeaza

Rosii umplute cu pateu de ficat din: rosii, pateu de ficat, ou, sare, piper, marar, salata verde.

Ingrediente:Rosii umplute cu pateu de ficat

  • 6-8 rosii mijlocii
  • 100 g pateu de ficat
  • 1 ou fiert tare
  • sare
  • piper macinat
  • marar tocat
  • 1 salata verde

 

Mod de preparare:

Curăţaţi roşiile, le spălaţi, le tăiaţi căpăcele, le lăsaţi la scurs. Din pateu de ficat, miezul de la 3 roşii, Ini miez de salată tocat fin, mărar tocat, sare şi piper măcinat faceţi un amestec omogen şi umpleţi roşiile.

Aşezaţi roşiile în ordine pe un platou decorat cu frunze de salată, având felii de ou între ele şi le ţineţi la rece 15 min. Le serviţi ca aperitiv, cu pâine prăjită.

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • rosii umplute cu pateu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.