Supa de praz cu branza si nucsoara

Printeaza

Supa de praz cu branza si nucsoara din: praz, supa de legume, ceapa ciorii, leustean, branza topita, sare, piper, nucsoara.

Ingrediente:Supa_de_praz_cu_branza_si_nucsoara

  • 3 fire de praz
  • 1 l supa de legume
  • 1 legatura ceapa ciorii
  • 2 fire de leustean
  • 2 cuburi de branza topita
  • sare
  • piper
  • nucsoara

 

Mod de preparare:

Prazul se spală cu apă rece, se curăţă şi se taie rondele de 1/2 cm grosime. Se dă în fiert supa; se fierbe înăuntru prazul. Se spală ceapa-ciorii şi leuşteanul şi se toacă mărunt.Cu puţin timp înainte de servire se lasă să se topeas­că în supă brânza topită.

Dar supa nu mai trebuie să fiarbă, altminteri se taie în contact cu brânza topită. Se condimentează după gust, cu sare, piper şi nucşoară. Se adaugă ceapa-ciorii şi leuştean tocat; se ornează cu frunze de leustean.

Supa de praz cu branza si nucsoara

Supa_de_praz_cu_branza_si_nucsoara

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.