Supa de praz cu branza si nucsoara
PrinteazaSupa de praz cu branza si nucsoara din: praz, supa de legume, ceapa ciorii, leustean, branza topita, sare, piper, nucsoara.
- 3 fire de praz
- 1 l supa de legume
- 1 legatura ceapa ciorii
- 2 fire de leustean
- 2 cuburi de branza topita
- sare
- piper
- nucsoara
Mod de preparare:
Prazul se spală cu apă rece, se curăţă şi se taie rondele de 1/2 cm grosime. Se dă în fiert supa; se fierbe înăuntru prazul. Se spală ceapa-ciorii şi leuşteanul şi se toacă mărunt.Cu puţin timp înainte de servire se lasă să se topească în supă brânza topită.
Dar supa nu mai trebuie să fiarbă, altminteri se taie în contact cu brânza topită. Se condimentează după gust, cu sare, piper şi nucşoară. Se adaugă ceapa-ciorii şi leuştean tocat; se ornează cu frunze de leustean.
Supa de praz cu branza si nucsoara
Pofta buna!