Paste cu muschi de vita si anghinare

Printeaza

Paste cu muschi de vita si anghinare din: ulei de masline, ceapa, muschi de vita, usturoi, anghinare, oregano, vin, smantana, paste, parmezan.

Ingrediente:Paste_cu_muschi_de_vita_si_anghinare

  • 15 ml de ulei de masline
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 400 g muschi de vita
  • 3 catei de usturoi
  • 200 g anghinare la borcan in ulei
  • 5 g oregano uscat
  • 1 cana de vin alb
  • 300 g smantana de gatit
  • 400 g paste
  • parmezan

 

Mod de preparare:

Caleste ceapa cu usturoiul in ulei aproximativ 5 minute. Adauga peste carnea de vita taiata fasii subtiri si las-o pe foc inca 5 minute, apoi stinge-le cu vinul alb. Intr-o oala mai mare pune si pastele la fiert in apa cu putin sare penttru aproximativ 8 minute.

Dupa ce s-au fiert pastele adauga peste ele carnea si amestecul de ceapa cu usturoi. Adauga apoi si maslinele, oreganoul si anghinarele. Toarna peste paste si smantana apoi amesteca-le bine. Pastele se servesc calde, presarate cu parmezan.

Paste cu muschi de vita si anghinare

Paste_cu_muschi_de_vita_si_anghinare

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.