Supă de usturoi cu cascaval

Printeaza

Supă de usturoi cu cascaval din: usturoi, grasime de pasare, cascaval, galbenusuri, apa, unt, paine, sare, piper, cimbru.

Ingrediente:Supa_de_usturoi_cu_cascaval

  • 5 capatani de usturoi
  • 50 g grasime de pasare
  • 150 g cascaval
  • 2 galbenusuri
  • 2 litri de apa
  • 80 g unt
  • 6 felii subtiri de paine
  • sare
  • piper
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Usturoiul curăţat îl înăbuşi în grăsime, adaugi 2 litri de apă şi laşi la fiert 5 minute, împreună cu puţin cimbru. Separat, baţi gălbenuşurile într-un castron, le amesteci puţin câte puţin cu supa, sărezi şi piperezi. Supa de usturoi o serveşti cu crutoane.

Pentru a pregăti crutoanele, ungi 6 felii de pâine cu unt şi le presari cu caşcaval ras. Tai cubuleţe şi le dai la cuptor câteva minute, să se rumenească.

Supă de usturoi cu cascaval

Supa_de_usturoi_cu_cascaval

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.