Desert Flamingo
PrinteazaDesert Flamingo din: faina de grau, amidon din cartofi, lapte, cascaval, unt, suc de sfecla, piper, sare.
- o lingurita faina de grau
- o lingurita amidon din cartofi
- 1,5 din pahar lapte
- 150 g cascaval ras
- 200 g unt
- cateva pitauri suc de sfecla
- piper negru macinat
- sare
Mod de preparare:
Se amesteca amidonul si faina, apoi se toarna laptele, amestecand permanent, pana se obtine o consistenta omogena. Se fierbe amestecand, pana se ingroasa. Se ia de pe foc, se amesteca, se pune cascavalul ras si din nou se amesteca. Untul inmuat se bate, adaugand un pic de compozitia de cascaval.
Crema se drege cu care, piper si se coloreaza cu suc de sfecla. Crema se serveste pe farfurioare pentru desert sau in cosulete din aluat sfaramicios.
Desert Flamingo
Pofta buna!