Vitel la tigaie cu legume

Printeaza

Vitel la tigaie cu legume din: muschi de vitel, ghimbir, sos de soia, vin dulce, morcovi, broccoli, ceapa, usturoi, ulei, mazare, sare.

Ingrediente:Vitel_la_tigaie_cu_legume

  • 4 felii muschi de vitel
  • o bucatica de ghimbir (3 cm)
  • 1 lingura sos de soia
  • 50 ml vin dulce
  • 2 morcovi
  • 250 g broccoli
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura ulei
  • 200 g mazare congelata
  • sare

 

Mod de preparare:

Se taie carnea fasii. Se decojeste radacina de ghimbir si se rade. Se asaza ambele intr-un castron si se toarna deasupra sos de soia si vin; se amesteca si se lasa sa se marineze circa 15 minute. Intre timp se curata morcovii si se taie fasii.

Se depart bucheţelele de broccoli. Se toacă usturoiul şi ceapa. Se încinge uleiul într-o tigaie şi se călesc, apoi, după cca 5 min., se adaugă mor­covul şi se prăjesc împreună cca 10 min.Se adaugă în tigaie broc­coli şi mazărea, se stinge cu puţină apă şi se acoperă vasul cu un capac.

Se lasă să fiarbă înăbuşit, timp de cca 10 minute.Se sărează şi se serveşte cu garnitură de cartofi natur sau de orez Jasmin.

Vitel la tigaie cu legume

Vitel_la_tigaie_cu_legume

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Bun, carnea de vitel este delicioasa daca stii sa o pregatesti 😉

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.