Varza cu carne de porc si cimbru
PrinteazaVarza cu carne de porc si cimbru din: carne de porc, varza, ceapa, gogosar, ardei gras, cimbru, sare, piper, rosii, ulei, marar.
- 500 g carne de porc taiata cuburi, de marime potrivita
- 2 kg varza taiata fideluta
- 1 ceapa tocata
- 1 gogosar taiat julien
- 1 ardei gras rosu, taiat julien
- cimbru
- sare
- piper boabe
- 4 rosii
- 2 linguri ulei
- marar tocat
Mod de preparare:
Calesti in 2 linguri de ulei ceapa, ardeiul, gogosarul si carnea pana se inmoaie. Torni putina apa fierbinte si lasi sa fiarba. Separat, freci varza cu un praf de sare si, daca a fiert carnea, o pui in vas. Potrivesti de sare si presari piper boabe dupa preferinta si cimbru.
Daca este necesar, mai torni putina apa fierbinte. Tai feliute rosiile si dupa ce varza a scazut, le asezi deasupra si dai la cuptor acoperit. Dupa ce s-a rumenit si a fiert carnea, opresti focul si adaugi mararul tocat.
Varza cu carne de porc si cimbru
Pofta buna!