Ciuperci cu felioare de vinete

Printeaza

 Ciuperci cu felioare de vinete

Ingrediente:Ciuperci cu felioare de vinete

  • 200 g ciuperci proaspete
  • 2 vinete
  • 4 roşii
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi ciupercile de pieliţe şi de picioruşe, le speli în mai multe ape le laş, sa se scurgă pe şervete curate. Când s-au uscat, le presari cu sare si le prăjeşti in ulei incins.

In acest timp, cureţi vinetele de coajă, le tai felii, le presari cu sare şi le laşi să se zvante. Dupa ce ai prăjit ciupercile, rumeneşti şi feiile de vinete.

Ciuperci cu felioare de vinete

Dai apoi roşiile pe râzătoare şi le amesteci cu pătrunjelul tăiat fin. Aşezi pe un platou le de vinete, ciupercile prăjite peste ele şi pui peste fiecare câte o linguriţă din roşiile amestecate cu pătrunjel.

Ciuperci cu felioare de vinete

Ciuperci cu felioare de vinete1

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.