Ciupercute de oua umplute
PrinteazaCiupercute de oua umplute
- 10 ouă
- 10 roşii
- sare
- piper
- 1 lingurţă de muştar
- maioneză
Mod de preparare:
Fierbi ouăle, le laşi să se răcească, după care le cureţi şi le tai vârful, apoi le scobeşti. Intr-un castron pasezi galbenusurile, le freci cu 1 linguriţă de muştar, 3 lingurite de maioneza, sare si piper. Cu aceasta compozitie umpli ouăle.
Celor 10 roşii le tai partea de deasupra, le scobeşti şi le laşi să se scurgă de zeamă. Le pui deasupra ouălor ca să imiţi pălăria ciupercii, apoi ornezi cu maioneză ca să arate ca nişte ciupercuţe.
Pe un platou pui câteva frunze de salată verde, peste care aşezi ciupercuţele.
Poftă bună!
Un aperitiv bun si satios.