Ciupercute de oua umplute

Printeaza

Ciupercute de oua umplute

Ingrediente:Ciupercute de oua umplute

  • 10 ouă
  • 10 roşii
  • sare
  • piper
  • 1 lingurţă de muştar
  • maioneză

 

Mod de preparare:

Fierbi ouăle, le laşi să se răcească, după care le cureţi şi le tai vârful, apoi le scobeşti. Intr-un castron pasezi galbenusurile, le freci cu 1 linguriţă de muştar, 3 lingurite de maioneza, sare si piper. Cu aceasta compozitie umpli ouăle.

Celor 10 roşii le tai partea de deasupra, le scobeşti şi le laşi să se scurgă de zeamă. Le pui deasupra ouălor ca să imiţi pălăria ciupercii, apoi ornezi cu maioneză ca să arate ca nişte ciupercuţe.

Pe un platou pui câteva frunze de salată verde, peste care aşezi ciupercuţele.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Un aperitiv bun si satios.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.